100 HISTORIES DE L'AVENTURA. Éxit i tragèdies de l'espècie que somiava explorar el mes enllà.

Des de sempre, l’home ha somiat en viatjar a l’espai. La visió d’un cel estrellat evoca imatges de mons remots i fascinants, llocs misteriosos que esperen ser explorats.

La humanitat ha viscut sempre confinada dins el planeta. A penes fa mig segle que hem començat a esgarrapar el cosmos, i en aquest temps hem après a escapar de la gravetat de la Terra, explorar Mart amb robots i mantenir un laboratori permanent en òrbita. És xocant pensar que, tot i la nostra humilitat, haguem assolit èxits tan increïbles com trepitjar la Lluna.

Aquest és un llibre per celebrar l’aventura de l’espai, i està farcit de gestes heroiques i de somnis fets realitat. També de tragèdies i errors colpidors que ens recorden el respecte obligat cap a un entorn perillós i agressiu.

L’espai representa una oportunitat per seguir aprenent i avançant. La seva exploració és l’esperança d’un futur millor, en què, gràcies a haver-los practicat allà fora, siguem capaços d’impulsar valors com la solidaritat i la pau aquí, al nostre planeta.

ISBN: 978-84-9034-914-4

100 HISTORIES DE L'AVENTURA. Éxit i tragèdies de l'espècie que somiava explorar el mes enllà.

15,87 €
Cantidad

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

39793

Ficha técnica

Tipo
Libro
Autor
Joan Anton Català Amigó
Idioma
Català
Páginas
317
Tapas
Blandas
Entrega
Disponible habitualmente
Año
2020

Referencias específicas