ALES AL CEL. Marià Foyé i Ràfols (1903-1937).

Primera biografia de Marià Foyé i Ràfols, introductor a casa nostra del vol sense motor. Aviador, excursionista, periodista, conferenciant i professor. Col·laborà en diferents avanços tècnics i en la invenció de diversos sistemes adaptables als aeroplans. Professor de l'Escola Industrial, confe-renciant incansable arreu de Catalunya i dissenyador d'innombrables tipus de planadors.

Pilot voluntari de la República que fou abatut en cel aragonès, en la batalla de Tardienta, quan anava de metrallador en un Dragon Rapide. A causa de les terribles ferides morí, mesos després, a Barcelona.

Per què el recomanem?: A banda de constituir la biografia d'un home polifacètic i actiu, la memòria del qual restava oblidava al calaix dels mals endreços, reflecteix una època daurada, d'autèntics pioners del cel en el desenvolupament del vol sense motor que, en més d'un cas, donaren la seva vida per la nova ciència de volar.

Eloi Babiano i Sànchez. Vila de Gràcia (1956). Historiador (UB). President del Taller d'Història de Gràcia Centre d'Estudis. Autor d'una desena de llibres a més d'articles per a diferents revistes. Ha estat responsable de diversos programes de ràdio a Ràdio Sant Boi i a Ràdio Gràcia, Coordinador de la revista Camèlies, tertúlia i conferenciant. Membre de la Comissió de Nomenclàtor de Gràcia.

ALES AL CEL. Marià Foyé i Ràfols (1903-1937).

18,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

32301

Ficha técnica

Tipo
Libro
Autor
Eloi Babiano i Sánchez
Idioma
Català
Páginas
200
Tapas
Blandas
Entrega
Disponible habitualmente

Referencias específicas