EL TEMPS VIST DES DEL CEL.

Disponible a partir del 26/03/2013.

Un meteoròleg i un pilot davió son, possiblement, les dues persones que millor coneixen el cel i tots els fenòmens que hi passen i com aquests ens afecten, estiguem de peus en terra o pujats a un avió. Francesc Mauri, meteoròleg i home del temps de TV3 i Jordi Martin, pilot davió i gran amant de la fotografia des de les alçades, ens aproparan al cel i a tots els seus secrets. Des duna finestra privilegiada com és la cabina dun avió podrem veure tempestes, boires, paisatges espectaculars i entendrem millor en què consisteix una turbulència. Tot des duna nova perspectiva que ens permetrà conèixer millor el món que ens envolta: com afecta el canvi climàtic al nostre paisatge, la contaminació llumínica o les noves fonts denergia.

Un llibre divertit i amè amb unes fotografies espectaculars, El temps vist des del cel ens permetrà conèixer els fenòmens meteorològics incorporant explicacions i anècdotes dun pilot davió que ens relata com afecten aquests fenòmens quan viatgem en avió. Explicacions reveladores que canviaran la nostra manera de mirar el cel i pujar a un avió.

Quina relació hi ha entre la temperatura ambiental i el fet que la nostra maleta es perdi a laeroport? Per què senganxa a la pell la cortina de la dutxa? Són algunes de les preguntes que troben resposta a través de fenòmens climàtics i meteorològics.

La meteorologia vista i explicada com mai abans lhavies vist: el temps vist des del cel.

Els autors

Francesc Mauri és llicenciat en geografia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Climatologia. Lany 1985 va començar a treballar com a meteoròleg a Catalunya Ràdio i tres anys més tard es va incorporar a Televisió de Catalunya, on sha convertit en un dels rostres més coneguts de les prediccions meteorològiques. És membre del Consell assessor del Servei Meteorològic de Catalunya. Compta amb una llarga trajectòria com a divulgador i és autor dels llibres Els núvols, guia de camp de latmosfera i previsió del temps i Guia de latmosfera. Així mateix, és membre de lequip informatiu de Catalunya Ràdio que va ser premiat amb un Ondas lany 2010 per la cobertura que van donar a la nevada del març de 2010.

Jordi Martín García és comandant dun Airbus A320 en una aerolínea espanyola, combina la professió de pilot de transport de línea aèria amb col·laboracions en diferents escoles de pilots i hostesses. En làmbit de la meteorologia col·labora de manera habitual com a ponent en diverses universitats amb xerrades sobre la influència del temps en el món aeronàutic. Ha guanyat diversos premis de fotografia amb les seves instantànies aèries, recollides a la pàgina web www.undespachoconvistas.com. Ha realitzat diverses exposicions dedicades a la meteorologia, el medi ambient i laviació.

EL TEMPS VIST DES DEL CEL.

19,95 €
Impuestos incluidos
Cantidad

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

29956

Ficha técnica

Tipo
Libro
Autor
Francesc Mauri i Jordi Martín
Idioma
Català
Páginas
216
Tapas
Blandas
Entrega
Disponible habitualmente

Referencias específicas