L'AVENTURA DE VOLAR. Mari Pepa Colomer, la primera aviadora catalana.

Biografia de la primera aviadora catalana. Una vida de pel·lícula.

Maria Pepa Colomer, nascuda a Barcelona el 1913, a més a més de ser la primera dona catalana en treures el títol de vol, va viure una vida estretament lligada als fets més importants de la primera meitat del s. XX. Filla dun bohemi vinculat als 4 Gats i amic de Picasso, va passar la major part dels anys previs a la guerra civil a laeroport dEl Prat, envoltada de pilots i mecànics, i pilotant, entre altres, lavió del President Companys. Durant la Guerra va distribuir panflets i va donar classes de vol a joves militars. Posteriorment emigrà a Anglaterra, a on donà llum a bessons durant el bombardeig nazi. Es va casar amb Josep Carreras, pilot secret de la RAF i acompanyant de Winston Churchill a la conferència de Yalta, i va viure a Anglaterra fins a la seva mort, al 2004.

A través dentrevistes, una extensa documentació i un treball dinvestigasció fascinant, lautora reconstrueix, de manera clara i propera, la vida duna gran dona i aventurera.

Tapa dura amb sobrecoberta.

L'AVENTURA DE VOLAR. Mari Pepa Colomer, la primera aviadora catalana.

18,17 €
Cantidad

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

Ara Llibres
28996

Ficha técnica

Tipo
Libro
Autor
Betsabé Garcia
Idioma
Català
Páginas
196
Tapas
Duras
Entrega
Disponible habitualmente

Referencias específicas