Conferència 15-JUN-2019: Pàgines històriques de l'Aviació a Catalunya 1909-2019.

Aquesta Xerrada-Conferència serà a càrrec d'en Leandro Escorsell, qui va ser pilot civil d'avió i de planador-veler, així com ex-mecànic d'aviació de l'Exèrcit de l'Aire.

La xerrada serà en català el dissabte 15 de juny a les 12:00 hores a l'Aeroteca.

ENTRADA GRATUITA i Aforament Limitat.

Leandro Escorsell

Com diu el seu anunciat, la conferència analitza de forma resumida els fets més rellevants de la història de l'aviació a Catalunya, que de forma cronològica han configurat la seva història a lo llarg de més d'un segle 1909-2019, fets il·lustrats amb més de 100 imatges.

Primers vols, primeres indústries i escoles, vols notables, com neixen els aeroports de Barcelona i Sabadell, pilots històrics, concursos, demostracions aèries, vol sense motor, diferents avions d'escola de cada època, incidents accidents aeris, construcció dels avions Polikarpov I-15 “Chatos” a Sabadell i resta de poblacions, instructors, Voltes aèries, Asociacions Aero clubs, etc.etc.

Anecdotari efemèrides:

El any 1916 fer el curs de pilot costava 1.000 pessetes i altres 1.000 pessetes per fer front a la possible trencadissa de l'avió.

● ● ●

El pilot de proves d'un caça “Chato I-15” abandona l'avió per emergència sobre la població de Santa Coloma de Gramanet saltant amb paracaigudes i ??? . . . . . . . . . . . . . . 

● ● ●

Un avió militar cau sobre la Rambla de Santa Mónica de Barcelona i ??? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

● ● ●

El pic del Montseny cementiri de tres avions comercials, dos Douglas DC-3 i un “Comet”. . . falles humanes ??? . . . . . . .... .

● ● ●

Un piquet de Ciutat Badia (propera al aeroport de Sabadell) vol interpel·lar al locutor d'un festival aeri per els seus comentaris sobre Ciutat Badia i,??? . . . . . . . . . . . . . . . . 

● ● ●

Conferència 15-JUN-2019: Pàgines històriques de l'Aviació a Catalunya 1909-2019.

0,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

39293

Ficha técnica

Autor
Leandro Escorsell
Idioma
Català

Referencias específicas