LA CIUTAT REPUBLICANA S'ENLAIRA.

Durant els anys trenta l'aviació esteva en el seu moment àlgid i la seva pràctica era constant.

Les grans ciutats del món occidental tenien grans aeroports i l'ús de l'avión per a trasllats civils llargs era cada cop més freqüent. No era un mitjà de masses com ho és avui en dia, però començava a despuntar entre les classes benestants dels Estats de l'Europa occidental i d'Amèrica, i aquesta va ser una de les raons que va fer que el seu interès fos cada cop més important entre la classe política barcelonina. Barcelona disposava de tres aeròdroms a la població del Prat de LLobregat, l'Aeròdrom Canudas -propietat de Josep Canudas, pare de l'aviació catalana-, l'Aeròdrom d'Air France -conegut popularment com el Francès- i l'Aeròdrom de la Volateria. Tres aeròdroms eren insuficients per a una ciutat com Barcelona.

Calia dotar la ciutat Comtal d'un aeroport internacional de qualitat que oferís un digne servei als seus futurs usuaris. Per aquest motiu, i a proposta del regidor d'ERC Joaquin Ventalló, es va crear la Comissió Municipal de l'Aeroport de Barcelona. La Comissió es va posar a treballar de valent en l'avantprojecte de l'Aeroport de Barcelona a partir del 1931, tot just proclamada la República.

LA CIUTAT REPUBLICANA S'ENLAIRA.

€20.00
Tax included
Quantity

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

27857

Data sheet

Kind
Book
Author
Pau Vinyes i Roig
Language
Català
Pages
161
Cover
Soft
Delivery
Frequently available

Specific References