LA DONA A L'AVIACIO.

Fa anys, un dia, cercant una dada aeronàutica a l’Enciclopedia Aeronáutica, em vaig adonar de la gran quantitat d’aviadores que han fet la seva aportació a la història de l’evolució del sector. Constatat aquest fet, vaig creure que era necessari posar el tema sobre la taula i posar a les AVIADORES al lloc que els pertoca. Amb aquesta finalitat he escrit aquest llibre que teniu a les mans.

Tenia dos camins a seguir: un, elaborar un cos teòric i, un altre, mostrar el paper de les aviadores en tots els sectors aeronàutics. I és el que he fet, escrivint biografies només de dones, una relació de records i unes dades. Crec que amb tot el material que hi trobareu podreu fer-vos una idea del paper de la dona a l’aviació.

ISBN/13: 978-84-1374223-6

Editorial: Grupo Editorial Círculo Rojo SL

Lluís Corominas Bertran (Autor)

Nascut a Barcelona l’1 d’agost de 1949, vaig estudiar “Tècnic publicitari” i “Periodisme”. Als 18 anys, el pare em va regalar la biografia d’un pilot de la RAF. Aquest llibre em va obrir a un món completament nou. Així, el 1975 em vaig treure el títol de pilot i, al mateix temps, vaig començar a interessar-me per la història de l’aeronàutica i l’aviació esportiva, publicant centenars d’articles en les dues vessants del 1981 al 2005, a premsa i revistes. Al 2017 he obtingut el doctorat amb la tesi “Història dels aeroports de Barcelona i les línies aèries que hi operaren de 1919 a 1936”. Actualment treballo en llibres.

He publicat articles bàsicament sobre aviació en 15 revistes espanyoles, dues d’estrangeres i en 17 diaris espanyols i catalans. He publicat un llibre i he col·laborat en quatre i en l’enciclopèdia “Mujeres en la historia de España”. A l’Anuari de l‘Enciclopèdia Catalana, del 2000 al 2015, he fet l’apartat d’Aeronàutica. També he col·laborat a TV3 i ha l’emissora Onda Rambla; també he impartit conferències a Barcelona i classes a Reus (al CESDA) sobre Història de l’aviació, el 2008 i 2009.

Premsa: Avui, Diario Montañés, Eco, El Correo Dominical, Nou Diari Barcelona, Heraldo de Aragón, El Observador, El Periódico, El Dominical d’El Periódico, El País, El País Domingo, Set dies, Última Hora, El Domingo Última Hora, La Vanguardia.

Revistes: El temps, Aeroflaps, Aviador, Aviación General y Deportiva, Aviación Ligera, Avión Revue, Boletín del museo del Aire, Juguetécnica, Mach 82, RC Model Volar, Aviador, Aeroplano, ALAS y ASAS.

LA DONA A L'AVIACIO.

€17.31
Quantity

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

40139

Data sheet

Kind
Book
Author
Lluís Corominas Bertran
Language
Català
Pages
328
Año
2021

Specific References