TOCANT EL CEL. Història de l'aeronàutica empordanesa 1912-1936.

Tocant el cel, història de laeronàutica empordanesa, explica duna manera planera i lligada, amb tota mena de detalls, laventura aeronàutica empordanesa des del 1912 fins al 1936. LEmpordà va tenir una elit, amb una història aeronàutica pròpia, vinculada al projecte social i polític dels republicans federals empordanesos, dins el context de levolució aeronàutica catalana, espanyola i europea.

El fet que en una data tan primerenca per a laviació com és 1912, gent darreu pogués contemplar a lEmpordà el vol dun avió, és històric. Però també ho és lestabliment daquestes festes daviació a Figueres com una tradició i lexistència duna continuïtat aeronàutica empordanesa durant vint-i-quatre anys.

Amb lobjectiu de recopilar aquest fet històric, i així omplir un buit a la historiografia existent i realitzar una aportació a la geografia històrica, David Garcia Algilaga ens presenta aquest llibre, com a recerca i, alhora, com un petit homenatge a aquesta aventura aeronàutica de la qual tot just aquest any sen compleix el seu 100è aniversari.

TOCANT EL CEL. Història de l'aeronàutica empordanesa 1912-1936.

€18.00
Tax included
Quantity

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

29725

Data sheet

Kind
Book
Author
David García Algilaga
Language
Català
Pages
183
Cover
Soft
Delivery
Frequently available

Specific References