TURBULENCIES.

"Turbulències" és una novel.la que dóna voltes a la vida, als amors i turbulències deñ jove aviador Albert Puigmoltalt i dels seus companys durant els primers anys del franquisme: una vida molt marcada per la seva familia. També hi tenen un notable interès les seves estades a Alemanya.

L'autor ha tingut molta cura de ser precís en la descripció dels personatges i en tot el context històric de l'època.

L'obra es mou entra la introspecció, la filosofia de la vida, el costumisme i la trama política i policíaca. Presenta moments de forta intensitat emocional i, fins i tot, dramàtica, protagonizats pels familiars més directes del protagonista.

Els personatges secundaris tenen un rol destacat en el cos de l'obra, ja que hi aporten aspectes fonamentals com són la descripció dels ambients aeronàutics, les seves escenes del vol, o les reflexions entorn de l'ètica i l'obediència.

La pretensió de l'autor no ès fer un acurat retrat de la postguerra espanyola, però sí fer reviure els aspectes més emocionals d'aquells anys grisos a través, sobretot, de la singuralitat d'alguns personatges de segona fila, que destaquen en al grisor que dominava l'ambient de l'època.

TURBULENCIES.

€19.50
Tax included
Quantity

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

36585

Data sheet

Kind
Book
Author
Domènec Jofresa i Vellsolà
Language
Català
Pages
403
Cover
Soft
Delivery
Frequently available

Specific References