SOTA LES BOMBES. Els atacs aeris a Catalunya durant la Guerra Civil.

Disponible Març del 2017.

SOTA LES BOMBES.

Els atacs aeris a Catalunya durant la Guerra Civil.

David Íñiguez, David Gesalí i Josep R. Casals.

Al llarg de tota la Guerra Civil, Catalunya va viure un setge aeri permanent en què, per primera vegada a la història, s'atacava la rereguarda per destruir les indústries de guerra i per terroritzar la població civil.

Sota les bombes il·lustra aquesta guerra aèria sense precedents, amb documentació i imatges de l'època, sovint inèdites, per mostrar la crueltat de la guerra i els esforços del poble català per sobreviure.

Il·lustracions de: Josep R. Casals Ausió.

David Íñiguez Doctor en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni per la Universitat de Barcelona, especialista en Història Militar i Aeronàutica de la Guerra Civil Espanyola. Ha realitzat projectes de museïtzació daquesta temàtica i ha publicat llibres i articles de divulgació.

David Gesalí Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster de recerca en didàctiques específiques per la Universitat de Barcelona. Investigador de lAssociacio dAviadors de la República i col·laborador en investigacions en referència a lactuació de laviació a la Guerra Civil espanyola, defensa de costes i la Batalla per Catalunya.

Josep R. Casals És dissenyador industrial i especialista en visualització 3D i art digital.

SOTA LES BOMBES. Els atacs aeris a Catalunya durant la Guerra Civil.

€23.90
Tax included
Quantity

FINANCIA TU COMPRA con "APLAZAME".

Añade tu artículo al CARRITO y haz clic en PASAR POR CAJA y si tu compra supera los 90€ tendrás la opción de seleccionar el número de plazos a pagar

36860

Data sheet

Kind
Book
Author
D.Íñiguez. D.Gesalí. J.Casals
Language
Català
Pages
120
Cover
Hard
Delivery
Frequently available

Specific References